سولفات آمونیوم

کیمیا پارس شایانکار عرضه کننده و فروشنده سولفات آمونیوم | کود سولفات آمونیوم | سولفات آمونیوم گرانوله | کود سولفات آمونیوم گرانوله سولفامون

سولفات آمونیوم

کیمیا پارس شایانکار عرضه کننده و فروشنده سولفات آمونیوم | کود سولفات آمونیوم | سولفات آمونیوم گرانوله | کود سولفات آمونیوم گرانوله سولفامون
سولفات آمونیوم
عرضه کننده و فروشنده سولفات آمونیوم گرانوله و پودری سولفامون

برای اطلاع از قیمت سولفات آمونیوم و سایر اطلاعات سولفامون با شماره های زیر تماس بگیرید.

تلفن: 02188979646
فکس: 88997735(021)

پیوندهای روزانه

نقش کود سولفات آمونیوم در کشاورزی چیست؟

سه شنبه, ۹ آذر ۱۳۹۵، ۱۰:۴۰ ق.ظ

سولفات آمونیوم سولفامون پس از افزوده شدن به خاک سریعاً به جزءهای آمونیوم و سولفات  تبدیل می شود.

سولفات آمونیوم با دارا بودن 21% ازت و 24% گوگرد محلول یکی از بهترین کودهای کشاورزی برای اصلاح و تقویت خاک می باشد. کود سولفات آمونیوم سولفامون بهترین کود ازته برای خاک های قلیایی و آهکی می باشد. 
در صورتی که کود سولفات آمونیوم بر روی سطح خاک باقی بماند، تحت شرایط بازی، آمونیوم می تواند به صورت گاز هدر رود. پس از خاک زمین کشاورزی شما قلیایی است، پیشنهاد می کنیم کود با خاک مخلوط شود یا پیش از آبیاری یا بارندگی از کود استفاده نمود و اقدام به کودپاشی کرد.


اغلب گیاهان می توانند نیتروژن را هم به صورت آمونیوم و هم نیتراتی جذب کنند. با افزوده شدن سولفات آمونیوم به خاک، باکتری های موجود در خاک سریعاً شروع به تبدیل آمونیوم به نیترات در طی واکنش زیر می کنند.

واکنش آمونیوم درخاک

در طی این واکنش ، میزان اسیدی بودن خاک افزایش می یابد، که پس از به کار بردن های مکرر سولفات آمونیوم در نهایت pH خاک کاهش می یابد. سولفات آمونیوم به خاطر فرایند آزاد سازی نیتروژن، موجب اسیدی شدن خاک می شود.البته وجود سولفات هم تأثیر اندکی بر روی pH دارد ولی عمده کاهش pH به خاطر وجود آمونیوم می باشد. به ازای مقدار یکسانی از نیتروژن موجود در سولفات آمونیوم و نیترات آمونیوم، پتانسیل اسیدی کردن خاک برای سولفات آمونیوم بیشتر است. به دلیل اینکه تمام نیتروژن موجود در آمونیوم سولفات به نیترات تبدیل می شود ، در حالی که تنها نیمی از نیتروژن موجود در نیترات آمونیوم به نیترات تبدیل می شود.

 اصلاح مصرف بیش از اندازه کود سولفات آمونیوم

شکل ازت موجود در این کود خاصیت اسیدی بالایی دارد، در صورتی که از این کود بیش از مقدار مورد نیاز استفاده گردد، برای تنظیم مجدد pH خاک می توان از آهک استفاده نمود. به عنوان مثال برای خنثی نمودن اثر اسیدی ناشی از یک کیلوگرم نیتروژن استفاده شده، درحدود 5 کیلوگرم آهک لازم است. البته این مقدار باید توسط کارشناسان پس از تعیین دقیق pH و نوع خاک تعیین شود.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی