سولفات آمونیوم

کیمیا پارس شایانکار عرضه کننده و فروشنده سولفات آمونیوم | کود سولفات آمونیوم | سولفات آمونیوم گرانوله | کود سولفات آمونیوم گرانوله سولفامون

سولفات آمونیوم

کیمیا پارس شایانکار عرضه کننده و فروشنده سولفات آمونیوم | کود سولفات آمونیوم | سولفات آمونیوم گرانوله | کود سولفات آمونیوم گرانوله سولفامون
سولفات آمونیوم
عرضه کننده و فروشنده سولفات آمونیوم گرانوله و پودری سولفامون

برای اطلاع از قیمت سولفات آمونیوم و سایر اطلاعات سولفامون با شماره های زیر تماس بگیرید.

تلفن: 02188979646
فکس: 88997735(021)

پیوندهای روزانه

۹ مطلب در آبان ۱۳۹۵ ثبت شده است


  • سولفات آمونیوم حاوی 21% ازت و 24% گوگرد می باشد که هر دو از مواد غذایی لازم برای رشد محصولات کشاورزی هستند. این دو عنصر عملکرد بسیار مناسبی در اصلاح و کاهش pH خاک های قلیایی دارند.
  • در کود سولفات آمونیوم، نیتروژن به شکل ترکیب آمونیومی وجود دارد. وجود ازت به صورت آمونیوم، تلف شدن نیتروژن از طریق تبخیر شدن، نفوذ به لایه های زیرین خاک و آزاد شدن نیتروژن گازی را به حداقل میزان ممکن می رساند، در حالی که نیتروژن موجود در اوره ار طریق تمام راه های ذکر شده تلف شده و از دسترس گیاهان خارج می شود.
  • استفاده سولفات آمونیوم، موجب افزایش کیفیت محصولات، افزایش میزان تولید و در باعث بهبود و افزایش بازده تولید محصولات می شود.
  • کود سولفات آمونیوم اگر به صورت مخلوط با کودهای فسفاتی استفاده شود، اثر گذاری استفاده از کود فسفات را افزایش می دهد.
  • استفاده از این کود موجب کاهش برخی از علف های هرز می شود.
  • استفاده از کود سولفات آمونیوم موجب جوان سازی برگ درختان و رفع زردی برگ درختان و محصولات زراعی می گردد.
  • هدر رفت  و آبشویی این کود نسبت به کود اوره کمتر است.
  • از نوع گرانوله این کود (کود سولفات آمونیوم گرانوله) می توان به صورت محلول، پخش سطحی (به صورت دستی و به صورت مکانیزه)، کانال کود و چال کود استفاده کرد.

در جدول های زیر می توانید مزیت کود سولفات آمونیوم گرانول  سولفامون را نسبت به برخی از کودهای مورد استفاده در بخش کشاورزی مشاهده کنید:

کیمیا پارس شایانکار
۲۶ آبان ۹۵ ، ۰۹:۳۷ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰ نظر

مقدار استفاده از کود سولفات آمونیوم برای درخت پسته طی قسط های مختلف کود دهی به صورت زیر پیشنهاد می شود:


  • فروردین ماه : 250 - 300 کیلوگرم کود سولفات آمونیوم در هکتار
  • خرداد ماه : 250 کیلوگرم کود سولفات آمونیوم در هکتار
  • شهریور و مهر قبل یا بعد از برداشت کامل و پیش از خزان : 250 کیلوگرم کود سولفات آمونیوم + 100 کیلوگرم کود نیترات کلسیم برای هر هکتار از باغات پسته

کیمیا پارس شایانکار
۲۴ آبان ۹۵ ، ۰۹:۴۲ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰ نظر

زمان استفاده از کود سولفات آمونیوم برای باغات پسته طی سه قسط در طول فصل رشد به منظور افزایش ثمر دهی درختان و همچنین افزایش و بهبود کیفیت محصولات  به شرح زیر پیشنهاد می شود:

  • فروردین ماه
  • خرداد ماه پیش از مغزگیری پسته
  • شهریور و مهر قبل یا بعد از برداشت کامل و پیش از خزان
کود دهی باغ پسته
کیمیا پارس شایانکار
۲۲ آبان ۹۵ ، ۱۲:۳۰ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰ نظر

عمده ترین مزیت کود سولفات آمونیوم در مقایسه با  سایر کودهای ازتی از قبیل اوره و نیترات آمونیوم قابلیت اصلاح کنندگی  خاک های قلیایی می باشد. از آنجا که اکثر خاک های کشاورزی ایران قلیایی و آهکی هستند، مصرف کود سولفات آمونیوم  به صورت مداوم و جایگزینی آن به جای سایر کودهای ازته بهترین نتیجه را در اصلاح و بهبود ساختار خاک خواهد داشت.

امروزه اهمیت گوگرد و مصرف آن در کشاورزی به حدی بر همگان واضح و آشکار شده است که مشتقات گوگرد را به فرم های مختلف در خاک وارد و بدین ترتیب باعث اصلاح ساختار خاک می شوند این نقش اهمیت زیادی  پیدا کرده و عنصر گوگرد را در تغذیه گیاهی چهارمین عنصر اصلی بعد از ازت و فسفر و پتاس به حساب می آورند.

همانطور که میدانید عناصری که سبب ایجاد خاک های قلیا و شور می گردد ترکیبات سدیم و کلسیم می باشد که به فرم کربناتی در خاک یافت می شود . یون سولفات باعث کاهش و تعدیل کربناتها و دی کربناتها در خاک می شود بدین ترتیب که با ترکیب شدن سولفات با سدیم سولفات سدیم تشکیل می شود؛ که در آب محلول می باشد و با شستشو و زهکشی مناسب از منطقه نمو ریشه خارج می گردد همچنین ترکیب یون سولفات با کربنات کلسیم موجب کاهش قابل توجه خاصیت قلیایی آن در خاک می شود.

همچنین وجود ازت | نیتروژن به فرم آمونیومی، نقش زیادی در کاهش واکنش خاک و اصلاح قلیاییت آن دارد.


مزایای استفاده از کود سولفات آمونیوم گرانول

  • خلوص بالا و صد در صد بدون هیچگونه افزودنی و مکمل جهت فرمولاسیون
  • حلالیت بالا و سریع و دارای محلولی شفاف
  • بهبود دهنده و اصلاح کننده موثر خاک بدلیل اسیدی بودن
  • تغذیه کننده خاک بدلیل دارا بودن ازت آمونیومی و خالص
  • رها سازی تدریجی ازت بدلیل گرانول شدن آن
  • مصرف آسانتر و با راندمان بالاتر بدلیل فرم دانه بندی بخصوص در روش پخش دستی و ماکنیزه
  • مناسب جهت مصرف در کلیه کشتهای زراعی، باغی، صیفی و سبزی و مرکبات
کیمیا پارس شایانکار
۲۰ آبان ۹۵ ، ۰۹:۴۱ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰ نظر


مزیت سولفات آمونیوم گرانوله نسبت به کود سولفات آمونیوم کریستال وسولفات آمونیوم پودری :

1- حلالیت سریع تر و بیشتر

2- پخش یکنواخت با کودپاش

3- ماندگاری بیشتر در خاک 

4- روش های مصرف بیشتر

5- ماندگاری بیشتر در انبار

6- جذب رطوبت کمتر


کیمیا پارس شایانکار
۱۶ آبان ۹۵ ، ۱۰:۱۲ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰ نظر

1- جذب سریع تر ازت توسط گیاه به دلیل وجود آمونیوم

2- اصلاح خاک و کاهش pH خاک های قلیایی و آهکی

3- هدر رفت  و آبشویی کمتر ازت نسبت به کود اوره

4- قابل استفاده به صورت محلول، پاششی و چالکود

5- افزایش رشد و میزان تولید گیاهان و محصولات

6- افزایش تاثیر کود فسفات در استفاده همزمان

7- افزایش مقاومت گیاه نسبت به کم آبی

8- جوان سازی و رفع زدی برگ درختان

9- مناسب برای تولید کودهای ترکیبی

10- افزایش رویش شاخ و برگ گیاه

11- کاهش برخی از علف های هرز

کیمیا پارس شایانکار
۱۵ آبان ۹۵ ، ۱۲:۰۶ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰ نظر


کود سولفات آمونیوم گرانوله

کود سولفات آمونیوم پس از افزوده شدن به خاک سریعاً به جزءهای آمونیوم  و سولفات تجزیه می شود.  

اگر کود سولفات آمونیوم بر روی سطح خاک باقی بماند، تحت شرایط قلیایی، آمونیوم می تواند به صورت گازی از دست برود. پس از خاک زمین کشاورزی شما قلیایی است، پیشنهاد می شود کود با خاک مخلوط شود یا پیش از آبیاری یا بارندگی از کود استفاده نمود و اقدام به کود پاشی کرد.

اغلب گیاهان می توانند نیتروژن را هم به صورت آمونیوم و هم نیتراتی جذب کنند. با افزوده شدن سولفات آمونیوم به خاک، باکتری های موجود در خاک سریعاً شروع به تبدیل آمونیوم به نیترات می کنند. سولفات آمونیوم به خاطر فرایند آزاد سازی نیتروژن، موجب اسیدی شدن خاک می شود.البته وجود سولفات هم تأثیر اندکی بر روی pH دارد ولی عمده کاهش pH به خاطر وجود آمونیوم می باشد.

کیمیا پارس شایانکار
۰۳ آبان ۹۵ ، ۱۴:۲۳ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰ نظر

در تصویر زیر اثر کمبود ماده مغذی نیتروژن | ازت بر برگ گیاهان نشان داده شده است. در قسمت رگبرگ ها رنگ قرمز کمرنگ دیده می شود. در اثر کمبود ازت، برگ های قدیمی به مرور از حالت عادی و نرمال خود تغییر  رنگ داده و به سبز کمرنگ و ملایم تغییر رنگ می دهند. در صورت تداوم کمبود نیتروژن، برگ های قدیمی کم کم زرد می شوند. در صورتی که کبود ازت شدید باشد، برگ های به زرد مایل به سفید تغییر رنگ می دهند. برگ های جوان در بالای گیاه سبز کم رنگ اند و سایز آن ها به مرور کاهش می یابد. در اثر کمبود و فقدان نیتروژن شاخه زایی کاهش می یابد، این موضوع باعث کوتاه شدن و باریک شدن گیاهان می شود. زردی برگ ها در اثر کمبود نیتروژن به صورت یکنواخت در کل برگ از جمله رگ برگ ها به وجود می آید. در اثر ادامه کمبود نیتروژن ، برگ های قدیمی حساس تر شده و نسبت به حالت عادی در اثر  برخورد آب احتمال بیشتری برای پژمرده شدن برگ ها وجود دارد. در اثر استفاده کود های ازته مانند کود سولفات آمونیوم بازگشت گیاه به حالت عادی فوری (چند روز) و تغییرات قابل مشاهده خواهند بود.

اثر کمبود نیتروژن در گیاهان

کود سولفات آمونیوم گرانوله یکی از بهترین کود هایی است که می توانید برای تامین نیتروژن و گوگرد مورد نیاز گایهان مختلف باغی و زراعی مورد استفاده قرار دهید. کود سولفات آمونیوم گرانوله قابلیت استفاده به روش های مختلف : گندم پاش، چال کود و استفاده به صورت محلول را داراست. 


کیمیا پارس شایانکار
۰۲ آبان ۹۵ ، ۱۳:۴۳ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰ نظر

کود سولفات آمونیوم گرانوله

سولفات آمونیوم و اوره به عنوان پر مصرف ترین کود های نیتروژنی مورد استفاده در باغ های پسته شناخته می شوند. اخیراً تحقیقات صورت گرفته در مورد کودهای نیتروژنه نشان داده اند که استفاده از ترکیب اوره (دارای 46% نیتروژن) و سولفات آمونیوم (دارای 21% نیتروژن و 24% گوگرد)  تأثیر بهتری بر عملکرد باغات پسته و محصولات کشاورزی دارد. در محدوده استان کرمان با توجه به اینکه خاک حالت قلیایی دارد، استفاده از اوره به تنهایی ممکن است باعث افزایش pH و میزان قلیایی بودن خاک و همچنین مسمومیت ناشی از شوری در مزارع شود. استفاده از کود سولفات آمونیوم با توجه به اینکه قابلیت کاهش و اصلاح میزان قلیاییت خاک را داراست، برای باغ های پسته مناسب تر است. اما به دلیل اینکه میزان نیتروژن موجود در مقدار مشخصی از سولفات آمونیوم در مقایسه با میزان نیتروژن موجود در همان مقدار اوره خیلی کمتر است ( در حدود نصف)، استفاده از کود سولفات آمونیوم مقرون به صرفه نیست. 

با توجه به مطالب عنوان شده، بهترین راه پیشنهادی برای کود دهی مزارع پسته در استان کرمان استفاده از ترکیب سولفات آمونیوم و اوره به طور هم‌زمان است. بررسی های اخیر نشان داده اند با مصرف هم‌زمان این دو نوع کود علاوه بر کاهش مضرات استفاده جداگانه از این کودها کاهش می یابد، بازده جذب نیتروژن نیز افزایش می یابد.

کود اوره در خاک تولید آمونیاک (NH3) می کند. گاز آمونیاک برای خاک ترکیب مفیدی محسوب می شود، به طوری که در برخی مناطق این گاز را مستقیماً به خاک تزریق می کنند. یکی از مشکلاتی که آزاد شدن آمونیاک در خاک ایجاد می کند، هدر رفت نیتروژن از طریق متصاعد شدن آمونیاک از خاک به خصوص در فصول گرم سال می باشد. استفاده هم‌زمان از اوره و کود سولفات آمونیوم، موجب ماندگاری بیشتر آمونیاک در خاک می شود. با افزایش ماندگاری آمونیاک و کاهش هدر رفت آن ، نیتروژن در دسترس ریشه گیاهان  و موجودات خاک زیری مفید افزایش می یابد و بازده استفاده از کودهای ازته بیشتر می شود. مکانیسم افزایش جذب نیتروژن در صورت استفاده هم‌زمان از سولفات آمونیوم و اوره به درستی مشخص نشده است. ترکیب درصدهای مختلفی برای ترکیب این دو کود پیشنهاد می شود. به عنوان مثال 50% اوره-50% سولفات آمونیوم یا 60% اوره - 40% سولفات آمونیوم.  نتایج تحقیقات انجام شده بر روی ترکیب درصدهای مختلفت نتایج تقریباً یکسانی داشته اند و همگی بیانگر تأثیر مثبت استفاده هم‌زمان از این 2 نوع کود هستند. البته استفاده هم‌زمان از اوره و کود سولفات آمونیوم به دلیل وجود گوگرد فراوان در ترکیب سولفات آمونیوم نیز مفید باشد. چراکه گوگرد مصارف مختلفی برای گیاهان و محصولات کشاورزی دارد؛ در حالی که اوره فاقد این ماده مغذی برای گیاهان است.

منبع : مصرف هم‌ زمان از اوره و کود سولفات آمونیوم گرانوله


کیمیا پارس شایانکار
۰۱ آبان ۹۵ ، ۱۰:۵۶ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰ نظر